Dorin Velicu a reuşit să urce pe podium la Cupa Europei

Dorneanul Dorin Velicu a început anul 2012 foarte bine cu două rezultate în premieră pentru România la Cupa Europei masculin. Astfel, la o săptămână după trecerea în noul an, sportivul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei, Dorin Velicu reuşea să obţină cea mai bună performanţă a României în proba masculină a Cupei Europei la Skeleton, mai exact locul patru la Innsbruck, în Austria.

După o săptămână, antrenorul şi sportivul de la CSI Vatra Dornei şi-a îmbunătăţit performanţa, în cea de-a patra etapă a Cupei Europei, de această dată în Germania, la Winterberg. Velicu a făcut o cursă foarte bună şi a urcat pentru prima dată pe podiumul Cupei Europei, terminând pe locul trei, la numai 16 sutimi de primul clasat.

Dorneanul spera dinaintea acestei curse că va face o figură frumoasă şi asta pentru că s-a antrenat foarte mult pe această pârtie de la Winterberg, una mai de viteză şi mai tehnică decât cea de la Innsbruck. Din păcate, a doua zi, în etapa cu numărul cinci din Cupa Europei, Dorin Velicu a ratat startul, ieşind puţin de pe traseu, fapt ce l-a costat la final, sportivul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei terminând pe poziţia a noua.


Dorin Velicu, alături de colega sa Delia Ivaş, vor avea ocazia să lupte pentru un loc bun şi în competiţiile mondiale, în perioada 16 – 26 februarie, la o etapă de Cupă Mondială în Canada, la Calgary şi la Campionatul Mondial, ce va avea loc în SUA, la Lake Placid.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei