Cantareata Ellie White, accident grav pe partia de schi din Vatra Dornei

0

Ellie White a suferit un accident destul de grav pe partia de schi de la Vatra Dornei, marti dimineata. Ea a fost transportata de urgenta la un spital din Targu Mures, unde asteapta un diagnostic.

Cantareata a ajuns ieri dupa-amiaza la Vatra Dornei, acolo unde a sustinut un concert la Cabana Schiorilor. Dis de dimineata, Ellie a decis sa profite de cateva ore libere si s-a aventurat pe partia de schi. Dupa nici 30 de minute, Ellie White a cazut pe partie si s-a accidentat la picior.

"Aseara am avut un concert aici si planuiam sa plecam la Brasov in jurul pranzului. Ne-am trezit de dimineata, de la 07:00, iar Ellie a vrut sa schieze cateva ore inainte de plecare. Dupa nicio jumatate de ora pe partie, Ellie s-a dezechilibrat la o curba si s-a accidentat la picior", declara managerul ei, Doru Tinca.

"Ellie nu s-a putut ridica de jos cateva minute, iar apoi am reusit sa o aduc in cabana. S-a accidentat la picior, abia il mai poate pune jos, iar acum suntem in drum spre Targu Mures, acolo unde o sa mergem la un consult de specialitate", mai spune Doru Tinca.

"Ellie schiaza bine, insa probabil a lovit cu schiurile o piatra sau un ciot de copac. Nu stiu ce anume s-a intamplat, insa cert este ca o sa urmeze o perioada de repaos", mai spune Doru Tinca.


Accidentul pe partia de schi i-a picat lui Ellie White cum nu se poate mai prost. In ultimele luni, interpreta hitului "Nu te mai caut" s-a lansat pe plan international si a sustinut o serie de concerte in Italia. De curand, Ellie White a lansat un single nou, "Sete de noi", cu care spera sa cucereasca topurile din strainatate.



SURSA: Showbiz.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei