CFR începe desființarea a cinci gări din județul Suceava, sistând vânzarea de bilete la Vatra Dornei, Ițcani, Vama, Câmpulung Est și Frasin

Cinci stații CFR ce urmează a fi desființate sunt situate pe raza județului Suceava: Suceava-Nord, Vatra Dornei, Vama, Câmpulung Est și Frasin
O decizie recentă luată de către Adu­narea generală a acționarilor Societății Naționale de Transport Feroviar de Călători „CFR Călători” SA prevede desființarea a peste 50 de stații CFR, numite „puncte de lucru”. Cinci stații dintre acestea sunt situate pe raza județului Suceava: Vatra Dornei (”Gara Mare” - str. Podu Verde 17), Suceava-Nord (Ițcani), Vama, Câmpulung Est și Frasin.

Gara Mare Vatra Dornei

Hotărârea numărul 9 din 15.02.2023 (CLICK AICI) nu precizează când va intra în vigoare prevederea, ci prezintă lista celor 58 de gări/halte sau agenții despre care specifică faptul că „vor fi desființate” punctele de lucru ale CFR Călători, în esență la casele de bilete.

Dacă în cazul unor stații CFR precum Vama și Frasin măsura închiderii punctelor de lucru ale CFR Călători ar fi oarecum de înțeles, în cazul gărilor de la Vatra Dornei, Suceava-Ițcani și de la Câmpulung Est, decizia este destul de surprinzătoare.

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET PE ObiectivDeSuceava.ro!


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei