Performanţe remarcabile pentru atletul dornean Andrei Dorin Rusu

La finalul celor 21 de kilometri, Andrei Dorin Rusu a reuşit să câştige medalia de argint la categoria open şi în acelaşi timp s-a impus la tineret, la categoria sub 22 ani.
Braşovul a găzduit de curând, cea de-a V-a ediţie a Semimaratonului Internaţional Intersport, competiţie la care a participat cu succes şi sportivul Andrei Dorin Rusu, antrenat la Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac. La finalul celor 21 de kilometri, Andrei Dorin Rusu a reuşit să câştige medalia de argint la categoria open, după basarabeanul Vitali Gheorghiţă, şi în acelaşi timp s-a impus la tineret, la categoria sub 22 ani.

„Sunt foarte încântat de cursa făcută de Andrei Dorin Rusu, care după acest semimaraton greu, cu o diferenţă mare de nivel, ne dă mare încredere pentru competiţiile viitoare de obiectiv. Astfel ne-am propus să facem baremul pentru Campionatul Mondial de juniori I în proba de 10.000 de metri şi să obţinem o medalie la Campionatul European de Alergare Montană.”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

CITEȘTE MAI MULTE PE: SVnews.ro





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei