”Nori negri” s-au abătut astăzi peste Vatra Dornei

Fum negru peste Vatra Dornei în această dimineață de mare sărbătoare, 23.04.2016, din cauza coșului de fum al învechitei centralei termice dornene.
Fum negru peste Vatra Dornei în această dimineață de mare sărbătoare, 23.04.2016, din cauza coșului de fum al învechitei centralei termice dornene. Este normal să iasă fum pe coșul centralei și nimeni nu contestă acest lucru, acesta fiind și rostul său până la urmă, dar noi credem că este anormal să iasă un fum atât de dens, cu un debit așa de mare și de o culoare, neagră, atât de intensă ... Ceva s-a întâmplat și poate o să ne explice cineva, în perioada următoare, care a fost cauza care a generat această poluare a aerului din orașul nostru și dacă Primăria Vatra Dornei, în calitate de instituție care administrează centrala termică își asumă vreo vină în acest sens.

Sperăm să nu se mai întâmple astfel de ”evenimente” și vom vedea dacă se simte cineva dator să dea o explicație pentru această ”intoxicare” a dornenilor, pentru că, până urmă, aerul curat este printre ultimele ”privilegii” de care ne mai bucurăm în orașul nostru stațiune, cum bine spunea cineva !

Vă prezentăm, mai jos, o filmare și mai multe fotografii în care am surprins acești ”nori negri” care s-au abătut asupra orașului noastru:




Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei