Serbările Zăpezii 2016 s-au anulat din cauza condițiilor meteo

”Răzgândeală” la Primaria Vatra Dornei ! S-a anulat organizarea Serbarilor Zapezii Vatra Dornei 2016 din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
Dupa ce in cursul zilei de ieri, 15.02.2016, Primaria Vatra Dornei anuntase ca editia cu numarul 33 a Serbarilor Zapezii va avea loc in weekend-ul 19 - 21 Februarie 2016, iata ca astazi a anuntat anularea tuturor manifestarilor din cauza conditiilor meteo nefavorabile unui asemenea eveniment, conditii care totusi se stiau si ieri.

”Răzgândelile” si ”bâlbele” executivului dornean tind sa devina deja penibile ... ba stabilim programul ca poate facem serbarile, ba se fac serbarile, ba nu se mai fac ... nu ne-ar fi mare mirarea ca maine sau poimaine sa se anunte iar ca se vor face daca cumva se schimba prognoza peste noapte !Evenimentul ar fi urmat să se desfăşoare pe parcursul weekend-ului 19 - 21 februarie, iar locaţia unde urmau să aibă loc concertele ar fi trebuit să fie stabilită de comun acord cu cei de la TVR Iaşi, care în ziua de duminică ar fi televizat spectacolul folcloric. Vineri, 19 februarie, pe scena Serbărilor urma să fie prezent localnicul Michael STAR, cu party în aer liber, iar sâmbătă, 20 februarie, ar fi evoluat Mandinga şi Puya.

Pe de alta parte, probabil ca este mai bine ca s-a decis anularea Serbarilor pentru ca oricum felul in care ar fi fost organizate nu ar fi adus nici un fel de beneficiu turismului dornean, o data din cauza vremii total nefavorabile (cu toate ca s-au mai facut serbari pe ploaie in alti ani) dar pe de alta parte, si cel mai important, din cauza timpului foarte scurt in care ar fi trebuit sa se faca mediatizarea evenimentului.

Nu poti sa atragi public pentru un astfel de eveniment daca hotarasti sa-l faci cu doar cateva zile inainte ! Cum s-ar fi putut atrage turisti care sa vina la Serbarile Zapezii Vatra Dornei, asa din scurt, astfel incat sa aiba de castigat si agentii economici dorneni si implicit bugetul local ? Organizarea in acest mod ar fi fost doar o risipa de fonduri, care dat fiind anularea Serbarilor, speram sa fie folosite in alte scopuri, insa cu mai multa ”chibzuinta”.

Din pacate, nu ne ramane decat sa spunem ca lipsa de viziune a executivului si a consiliului local dornean s-a vazut si in organizarea serbarilor care, culmea, ar trebui sa fie cel mai important eveniment din agenda anuala a municipiului Vatra Dornei. Dar cum cel mai simplu este sa dam vina pe prognoza atunci concluzionam spunand ca doar vremea este de vina si nimeni altcineva ! Doar asa este si cu caldura din apartamentele dornenilor ... vremea este de vina, nu-i asa ? Sa speram totusi ca vor veni vremuri mai bune sau mai bine zis, vremuri noi si oameni noi !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei