Locul 15 pentru Atodiresei - Musei la Europenele de sanie - VIDEO

Cosmin Atodiresei si Stefan Musei au ocupat un meritoriu loc 15 in ierarhia continentala si pozitia 17 in Cupa Mondiala.
Editia cu numarul 47 a Europenelor de sanie, care coincide cu etapa de Cupa Mondiala de la Altenberg - Germania, a debutat cu proba de dublu, castigata de reprezentantii gazdelor Toni Eggert / Sascha Benecken, care i-au intrecut pe conationalii Tobias Wendl / Tobias Arlt, invingatorii de anul trecut si lideri ai actualei editii a Cupei Mondiale si pe austriecii Peter Penz / Georg Fischler.

Cosmin Atodiresei si Stefan Musei au ocupat un meritoriu loc 15 in ierarhia continentala si pozitia 17 in Cupa Mondiala.

Eggert, 25 ani si Benecken, 26 au corectat de doua ori recordul pistei, 41,562 si 41,388, totalizand 1:22,890. Wendl si Arlt, 28 ani, au fost nevoiti sa se recunoasca invinsi, ajungand la 0.379 miimi de castigatori, dar se mentin in postura de lideri ai Cupei Mondiale, pe care o pot consolida in ultima etapa din weekendul viitor, de la Winterberg. Penzl si Fischler au oprit cronometrul oficial la 1:23,471.



Sanierii originari din Vatra Dornei au incheiat cele doua manse in 1:24,801, la 1,911 in urma castigatorilor, care i-a situat pe 15 la Europene si pe 17 in Cupa Mondiala, unde au fost devansati de canadienii Tristan Walker / Justin Snith si de americanii Matthew Mortensen / Jayson Terdiman.

Atodiresei Cosmin Musei Stefan - Campionatele Europene Altenberg

Posted by Federatia Romana de Bob si Sanie on 13 Februarie 2016

CITESTE MAI MULT PE: SportFM.ro






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei