Telefon furat de o elevă dintr-o sală de clasă - VATRA DORNEI LIVE - Stiri Vatra Dornei | Anunturi, Evenimente Vatra Dornei

ULTIMELE ARTICOLE

Home Ad

Post Top Ad

4 aprilie 2015

Telefon furat de o elevă dintr-o sală de clasă

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată joi, la ora 10.10, despre faptul că dintr-o sală de clasă a unei unități de învățământ din localitate a fost sustras un telefon mobil aparținând unei eleve.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști s-a reușit identificarea autoarei ca fiind o minoră de 17 ani, din comuna Şaru Dornei, elevă a aceleiași unități de învățământ. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, după ce a sustras telefonul, minora și-a contactat un prieten, un bărbat de 39 ani, din municipiul Vatra Dornei, căruia i l-a înmânat și l-a rugat să-i găsească un client pentru vânzare.

În urma audierii bărbatului, acesta a predat telefonul mobil, fără cartela SIM și husa de protecție, pe care a declarat că le-a aruncat.„În cauză s-a întocmit dosar penal față de minoră, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și față de bărbat pentru comiterea infracțiunii de tăinuire, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

SURSĂ ARTICOL: MonitorulSV.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Situația cazurilor de COVID-19

Post Bottom Ad