Dorna Vatra Dornei şi Progresul Frătăuţii Vechi vor juca cu trofeul pe masă

Finala Cupei României la fotbal, Faza Judeţeană, va avea loc între formaţiile Dorna Vatra Dornei din Liga a V-a şi Progresul Frătăuţii Vechi din Liga a IV-a.
Finala Cupei României la fotbal, Faza Judeţeană, va avea loc între formaţiile Dorna Vatra Dornei din Liga a V-a şi Progresul Frătăuţii Vechi din Liga a IV-a. În penultimul act, Dorna Vatra Dornei, pregătită de fostul căpitan al Forestei Mihăiţă Szekely, a dispus cu scorul de 3-0, pe teren propriu, de formaţia Recolta Fântânele, asigurându-şi prezenţa în finala care va fi găzduită de stadionul Areni, din Suceava, în ziua de 8 iunie, cu ajutorul golurilor marcate de Dulap, Simionescu şi veteranul Ioja, în vârstă de 46 de ani.



Interesant este că Cezar Ioja va reveni pe Areni după o pauză de 26 de ani, acesta făcând parte din lotul grupării CSM Suceava în ediţia de campionat 1987-1988, când „alb-albaştrii” au evoluat în Divizia A, bifând şi două prezenţe în primul eşalon în respectivul sezon.

„Este o mare bucurie pentru mine, nu speram să mai am şansa să păşesc din nou pe iarba de pe Areni. Sper să facem o figură frumoasă şi să câştigăm trofeul”, a declarat Cezar Ioja.

În cealaltă semifinală, Progresul Frătăuţii Vechi s-a impus clar, cu scorul de 4-1, pe terenul grupării Foresta Moldoviţa. Au marcat Lelcu, Breniuc, Stoian şi Eugen Romaş, respectiv Gheorghiţă.







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei