Mos Craciun ajunge in Vatra Dornei cu ajutorul Caravanei Coca-Cola

0
In perioada 12-23 decembrie, Mos Craciun ajunge in orasul tau cu ajutorul Caravanei Coca-Cola oferind numeroase surprize celor care il indragesc.




Caravana porneste din Bucuresti pe 12 decembrie si ajunge in Craiova (13 decembrie), Timisoara (14 decembrie), Oradea (15 decembrie), Sibiu (16 decembrie), Brasov (17 decembrie), Valea Prahovei (18 decembrie), Ploiesti (19 decembrie), Vatra Dornei (20 decembrie), Iasi (20 decembrie), Galati (21 decembrie), Constanta (22 decembrie) si, din nou, in Bucuresti (23 decembrie). Mai mult decat atat poti intra pe siteul www.coca-cola.ro pentru a urmari live unde se afla caravana Coca-Cola.

Mos Craciun vine in fiecare oras insotit de ajutoarele sale si un alai de trei camioane Coca-Cola pline cu daruri. Jucarii, bauturi racoritoare si multe alte cadouri vor fi oferite de personajele Caravanei lui Mos Craciun.

„In fiecare an in apropierea sarbatorilor de iarna, Coca-Cola isi surprinde consumatorii si partenerii intr-un mod inedit. Este felul nostru de a le multumi pentru clipele de bucurie pe care le-am impartasit in timpul anului. Iar pentru ca Mos Craciun este un personaj ce face parte din istoria Coca-Cola, Caravana il aduce mai aproape de fiecare dintre noi. Dorim ca la sfarsitul acestui an plin de surprize, in care am sarbatorit 125 de ani de fericire, Caravana Coca-Cola sa ii aduca pe cei care ne-au fost alaturi mai aproape de magia Craciunului.”, a declarat Miruna Smeureanu, Director de Comunicare Coca-Cola Romania.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei