Consiliul Judetean va organiza „Crăciunul în Bucovina” împreună cu primăriile şi asociaţiile de turism

0
Ediţia de anul acesta a proiectului „Crăciun în Bucovina” va avea loc în perioada 22 decembrie 2011 – 1 ianuarie 2012. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat miercuri că dacă ediţia de anul trecut a fost organizată cu fonduri europene, anul acesta manifestările vor fi organizate de administraţia judeţeană împreună cu asociaţiile de turism şi cu mai multe primării de oraşe şi municipii.

„Deja i-am obişnuit pe turiştii români şi străini cu evenimente organizate în judeţul Suceava în perioada sărbătorilor de iarnă, iar acum am lansat proiectul Crăciun în Bucovina. De data aceasta nu mai putem să-l facem pe bani europeni, motiv pentru care încercăm să mutăm evenimentele către asociaţiile de turism şi către primării”, a declarat preşedintele CJ Suceava.

El a spus că până în momentul de faţă în acest proiect s-au înscris Primăriile Suceava, Gura Humorului, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni şi Rădăuţi. Gheorghe Flutur a explicat că în toate aceste oraşe şi municipii vor fi organizate manifestări în care turiştii vor putea să vadă obiceiurile de iarnă din judeţul Suceava. El a adăugat că administraţia judeţeană va asigura transportul formaţiilor de obiceiuri de iarnă către locaţiile în care vor fi organizate evenimente în cadrul proiectului „Crăciun în Bucovina”.




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei