Incendiu devastator la un gater din Poiana Stampei

0
Un puternic incendiu izbucnit marţi noapte la o unitate de debitare a lemnului din Poiana Stampei a lăsat pagube imense în urmă, două clădiri, utilaje şi un TAF fiind compromise de flăcări.

În jurul orei 22.45, un apel la 112 a anunţat că la societatea care îi aparţine lui Ioan Dincă, situată pe drumul care face legătura între Poiana Stampei şi Dornişoara, a izbucnit un puternic incendiu.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei incendiul se manifesta violent la o hală din lemn şi la o anexă cu destinaţia spaţiu de birouri, de asemenea şi spaţiul de debitare a lemnului fiind în pericol.

Focul a fost stins în jurul orei 3.10, însă pagubele sunt mari, spaţiile din lemn permiţând flăcărilor să se extindă cu repeziciune.

„Au ars hala cu o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, în proporţie de 80 la sută, şi spaţiile de birouri, în totalitate, cu o suprafaţă de 32 de metri pătraţi. De asemenea, s-au degradat un TAF, utilaje de lăcătuşerie, aparatură electrică.


Din primele cercetări rezultă că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un consumator cu defecţiuni”, a precizat sublocotenentul Florin Monoranu, de la Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Suceava.

Omul de afaceri care deţine unitatea de debitare a lemnului a mai trecut printr-un necaz asemănător acum câţiva ani.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei