Muncitor care fasona arbori nemarcaţi, lovit de un copac doborât de vânt

0
Un bărbat în vârstă de 40 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean în stare gravă, după ce, în timp ce fasona cu un motoferăstrău arbori nemarcaţi de organele silvice, în pădurea situată în zona „Valea Stânii”, de pe raza comunei Cârlibaba, a fost lovit de un copac doborât de vânt.

Accidentul, informează poliţia, s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 10:00, victima, Constantin N., din comuna Frumosu, fiind angajată în cadrul unei societăţi comerciale de prelucrare a materialului lemnos.

Victima a fost transportată de ambulanţă la spitalul din Vatra Dornei, unde s-a stabilit diagnosticul preliminar „politraumatism, fracturi costale pneumotorax drept, contuzie abdominală, șoc traumatic’’, fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava.


„Cercetările sunt continuate de cadrele Postului de Poliție Cârlibaba pentru comiterea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori, pentru soluționarea accidentului de muncă fiind sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei