Asociatia de Ecoturism Tara Dornelor a participat la Targul International de Turism de la Oslo

0
În perioada 13-16 ianuarie 2011 Asociația de Ecoturism Țara Dornelor (AETD) a participat la Reiseliv, la cel mai important târg de turism de pe piața norvegiană, organizat la Oslo.


AETD alături de Asociaţia de Ecoturism din România au fost singurele organizaţii ce au reprezentat România la acest eveniment ce s-a bucurat de prezenţa a peste 30.000 de vizitatori. Prin participarea la ediția de anul acesta s-a realizat promovarea Țării Dornelor ca destinaţie ecoturistică prin intermediul unor postere şi a unei broşuri de prezentare a obiectivelor turistice ale zonei, a activităţilor, serviciilor şi pachetelor ecoturistice ce sunt puse la dispoziţie de către membrii Asociaţiei.

Participarea la acest târg a fost posibilă în cadrul proiectului „Ecoturism în Țara Dornelor: un instrument de dezvoltare durabilă” finanțat din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin intermediul Programului Norvegian de Cooperare pentru creștere economică și dezvoltare durabilă în România, proiect coordonat de Fundația Speologică „Club Speo Bucovina” în parteneriat cu AER și CBRMN (Norvegia).

Din partea AETD au participat Cătălin Ursache şi Alina Ioniţă.

SURSA:  Nume: Alina Ioniţă                     
Telefon: 0745 070 973                

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei