Traficul rutier pe DN17 a fost blocat din cauza gheţii

0
Traficul rutier pe DN17, ce leagă Vatra Dornei de Câmpulung Moldovenesc, a fost blocat în noaptea de joi spre vineri, începând cu ora 21.00, din cauza gheţii de pe partea carosabilă, se arată într-un comunicat al Federaţiei Operatorilor Români de Transport (F.O.R.T.).

"Sute de autovehicule au stat blocate toată noaptea, cu motoarele pornite, aşteptând, aşa cum au fost informaţi de către Poliţia Rutieră, ca "soarele să topească gheaţa", vineri dimineaţa, pentru ca circulaţia să intre în normalitate. În toată această perioadă, dar şi înainte de formarea gheţii, nimeni nu a intervenit, nici măcar cu o lopată de material antiderapant", reiese din comunicatul F.O.R.T.

Potrivit comunicatului, Federaţia Opratorilor Români de Transport a cerut Guvernului şi Ministerului Transporturilor să ia măsuri pentru asigurarea stocurilor de iarnă şi, totodată, pentru respectarea angajamentelor contractorilor de la deszăpezire.

"În loc să emită aberaţii pe bandă rulantă, aruncând "pastile" cu anvelope de iarnă, doamna ministru al Transporturilor trebuie să se gândească serios la deja celebra zicală cum că iarna nu-i ca vara", mai reiese din comunicatul federaţiei.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei