Tanar din Iasi, batut la Pascani, ajuns la Vatra Dornei, trimis la Suceava, unde a fost operat si a murit dupa doua ore

0
Ilie Doroftei a fost batut de persoane necunoscute în gara la Pascani, el s-a urcat în tren si a ajuns la Vatra Dornei, unde a fost dus la spital, de aici a fost trimis la Spitalul Judetean Suceava, dar a murit la doua ore dupa operatie

Ilie Doroftei, de 19 ani, din Baiceni, judetul Iasi, a ajuns în noaptea de luni spre marti la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava în jurul orei 2.00, cu diagnosticul traumatism toraco – abdominal prin agresiune, abdomen acut chirurgical. A fost preluat de lucratorii de la Unitatea de Primire a Urgentelor si a fost imediat dus în sala de operatie unde prin interventie chirurgicala i-a fost extrasa splina, rupta în urma loviturilor primite într-o altercatie pe care a avut-o în gara din Pascani. Dupa ce a fost batut, tanarul si-a continuat calatoria cu trenul si a ajuns la Vatra Dornei. În gara, oamenii l-au vazut ca îi este rau si l-au dus la spitalul din localitate. Medicii de acolo au decis sa îl transporte cu o ambulanta la Spitalul Municipal Suceava unde a fost preluat de lucratorii de la Unitatea de Primire a Urgentelor si dus în sala de operatie.

Evenimentul nu a fost mediatizat de catre Politia suceveana, mai mult, s-a spus ca spitalul sucevean nu a comunicat catre organele de politie internarea acestui pacient. În replica, doctorul Tiberius Bradatan, purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti a precizat ca are si numele agentului care a fost anuntat si care a preluat cazul, un anume Ciutac. Doctorul Bradatan a precizat ca a fost comunicata agentului de politie starea pacientului, faptul ca acesta a declarat ca a fost lovit cu picioarele în zona abdominala de catre cei cu care a intrat în conflict. “A ajuns la Spitalul Judetean în stare de soc post traumatic, fiind lovit cu picioarele în burta, a fost internat si introdus imediat în sala de operatie, unde i s-a deschis abdomenul pentru a se stabili leziunile pe care le-a suferit. I-a fost scoasa splina, care era rupta însa, din pacate, dupa doua ore, în jurul orei patru dimineata, pacientul a decedat”, a declarat doctorul Bradatan.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei