Întâlnire naţională Club Fiat la Vatra Dornei

0
Între 22 - 24 octombrie a avut loc întâlnirea naţională a asociaţiei Club Fiat - ediţia de toamnă 2010, la Vatra Dornei. Participanţii au avut prilejul de a verifica anduranţa şi fiabilitatea modelelor Fiat şi de a primi sfaturi de la specialişti.

Asociaţia Club Fiat organizează anual două întâlniri ale posesorilor şi pasionaţilor de autoturisme Fiat, într-un cadru care să le permită împărtăşirea experienţelor legate de maşini.

Ediţia din toamna acestui an a oferit participanţilor la eveniment oportunitatea de a lua lecţii de detailing de la Colin Detalinig, iar AutoBitti Suceava, dealer autorizat Fiat, a invitat membrii Club Fiat prezenţi la întâlnire să testeze modelele Fiat.
„Prin aceste întâlniri naţionale, dorim să îi aducem împreună pe iubitorii de autoturisme Fiat din România, dincolo de forumul Club Fiat şi să le oferim ocazia de a vorbi cu profesionişti în domeniu despre informaţii necesare oricărui conducător auto. Comunitatea Club Fiat creşte simţitor de la o ediţie la alta, ajungând ca, în prezent, numărul membrilor să fie de aproximativ 12.000. Am stabilit deja unde va avea loc întâlnirea din primăvară - în judeţul Braşov, la Cheile Grădiştei, localitate situată în centrul României. Alegerea locului a fost gândită astfel pentru ca membrii asociaţiei Club Fiat să poată veni din orice colţ al ţării”, a declarat Daniel Ghilinţă, preşedintele asociaţiei Club Fiat.

În cadrul evenimentului, asociaţia a acordat membrilor activi ai comunităţii premii constând în produse de îngrijire a maşinii Arexons, importate de Car-Life. La întâlnirea de la Vatra Dornei din acest an au participat aproximativ 80 de persoane.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei