Căldura la Vatra Dornei stă într-un milion de lei de la MAI

0
Administraţia judeţeană din Suceava a solicitat Ministerului Administraţiei şi Internelor bani pentru a asigura funcţionarea sistemului de termoficare din municipiul staţiune Vatra Dornei în iarna care vine.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că banii solicitaţi, respectiv un milion de lei, ar urma să asigure plata transportului materiei prime necesare centralei pe rumeguş din oraş. Flutur s-a întâlnit, joi, la Palatul Administrativ, cu reprezentanţii Asociaţiei Forestierilor din judeţul Suceava.

Aceştia s-au arătat dispuşi să livreze în continuare gratuit rumeguş pentru centrala termică din Vatra Dornei, dar solicită plata transportului încărcăturii, în condiţiile în care municipalitatea dorneană a înregistrat datorii mari şi vechi la acest capitol. În prezent, centrala termică din Vatra Dornei dispune de un sfert din necesarul de 40.000 de metri cubi de rumeguş pentru ieşirea din iarna 2010 - 2011. Centrala deserveşte apartamente, agenţi economici, hoteluri şi instituţii.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei