Biciclist accidentat mortal pe strada Foresta din Vatra Dornei

2
Vineri seara, un tînăr în vîrstă de 25 de ani din Vatra Dornei a omorît cu maşina un biciclist în vîrstă de 14 ani din aceeaşi localitate.

Accidentul s-a produs pe strada Foresta din Vatra-Dornei, pe langa cimitirul din zona. Din cauza vitezei, într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe trotuar, lovindu-l pe biciclist. Acesta a fost izbit de un stîlp din beton şi a murit pe loc. Şoferul a fost transportat cu ambulanţa la spital şi necesită maxim 10 zile de îngrijiri medicale.

Poliţia informează că şoferul mirosea a alcool, dar că nu putut fi testat din cauză că era agitat şi necooperant. Acesta a fost pus sub supraveghere la Spitalul Judeţean. Poliţia urmează să-l reţină pentru 24 de ore şi să propună arestarea preventivă a sa.


( Hide )
  1. sal tina pe moroiu ala amputit 20 de ani la parnae sa nu mai omoare oameni.CIRESEL era un copil cuminte si nevinovat nu a meritat moartea asta.De ce vrea sal scoata masa amnezic si nebun si sa musamalizeze vina la amputitu ala de MOROI huuuuu la parnae cu tine ordinar amputit

    RăspundețiȘtergere
  2. pai nu stiu ce va mai suprinde,daca asa e treaba la noi in tara.daca va mai amintiti scandalul cu fiul dl tarniceru care a violat,a batut,a facut trafic cu droguri,si a omorat o fetita de 9 ani.si multe altele a scapat cu cateva luni de inchisoare a stat ata cat ia luat "taticului sa ii scoapa certificat ca sufera de dezalibilitate phisica"si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei