Dornenii vor plăti apă rece mai scumpă

1
Dornenii vor plăti apă rece mai scumpă de la 1 iulie, preţul acesteia urmând să ajungă la 2,65 lei/mc. Consilierii locali nu au prea încântaţi de această veste, motiv pentru care au anunţat că vor organiza o dezbatere publică pe această temă.

Conform unei adrese venite din partea operatorului judeţean de apă şi canalizare, SC Acet SA, societate ce are semnat cu administraţia locală dorneană un contract de Delegare a Gestiunii Serviciilor Publice de Alimentare cu Apă şi de Canalizare, Consiliul Local Vatra Dornei a fost informat în şedinţa ordinară de ieri că preţul la apă şi canalizare va creşte foarte mult.

Vestea nu i-a bucurat deloc pe consilierii dorneni, motiv pentru care, în cel mai scurt timp, la Casa de Cultură va fi organizată o dezbatere publică pe această temă. Preţul pe care ACET îl propune de la 1 iulie 2010 la nivelul întregului judeţ la apă este de 2,65 lei/mc, de la 1 ianuarie 2011 de 2,86 lei/mc şi de 2,98 lei/mc de la 1 ianuarie 2012. Nici preţul la canalizare nu va fi unul mic, de la 1 iulie 2010 acesta urmând a fi de 1,39 lei/mc, de la 1 ianuarie 2011 de 1,51 lei/mc şi de 1,87 lei/mc de la 1 ianuarie 2012. În prezent, pentru populaţie, preţul la apă este în Vatra Dornei de 2,34 lei/mc şic 1,12 lei/mc la canalizare. Pentru persoanele juridice preţul este în prezent de 1,97 lei/mc la apă şi de 0,94 lei/mc la canalizare.


( Hide )
  1. Meseriasii de la ACET!
    Cand apa voastra va fi intr-adevar apa potabila puteti s-o scumpiti!
    Ganditi-va la sanatatea oamenilor in primul rand si apoi la salariile voatre grase, umflatilor.
    E CRIZA TOVARASI!

    RăspundețiȘtergere

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei