Gheorghe Flutur consideră că Rădăuțiul este ”Perla Bucovinei” ... Și cu Dorna cum rămâne ???

Rădăuţi, perla Bucovinei, trebuie să renască sub administraţia liberală condusă de Cătălin Miron.”, a spus Gheorghe Flutur.
O sală arhiplină a fost la întâlnirea pe care Cătălin Miron a avut-o la Rădăuţi cu Gheorghe Flutur şi cu alte persoane din conducerea PNL. Cu acest prilej, preşedintele PNL Suceava, care este şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, le-a transmis rădăuţenilor că este momentul să-şi scuture hainele ponosite şi să dea un vot care să permită renaşterea oraşului şi revenirea lui acolo unde îi este locul.

„Am găsit un Rădăuţi de pe care trebuie ridicat praful, iar noi, clasa politică, suntem obligaţi să facem asta. Folosiţi-mă şi voi ajuta Rădăuţiul. Voi deveni diriginte de şantier pentru a moderniza acest oraş, iar lui Cătălin Miron îi spun că trebuie să-şi cumpere multe perechi de cizme pentru a face faţă provocărilor. Rădăuţi, perla Bucovinei, trebuie să renască sub administraţia liberală condusă de Cătălin Miron.”, a spus Gheorghe Flutur.




După cum se poate vedea în articolul din Monitorul de Suceava, Gheorghe Flutur îi ”fură” Dornei statutul de ”Perlă a Bucovinei” și îl alocă Rădăuțiului. Din păcate oricum pentru Vatra Dornei această titulatură de ”Perla Bucovinei” nu i se mai prea potrivește datorită administrației precare din ultimii ani, majoritar liberală de altfel, însă observăm că domnul Flutur probabil nici nu are de gând să o readucă la actualitate, Rădăuțiul fiind în opinia sa probabil mai ”vrednic” decât Dorna pentru a purta această titulatură pe care orașul nostru a avut-o în perioada sa de glorie ... sau eventual face două perle ale Bucovinei, una la Rădăuți și una la Vatra Dornei ?!

Să-și fi devoalat domnul Flutur planul pentru următorul mandat, dacă îl va câștiga ? ... după ce până în 2012 a avut grijă în special de Gura Humorului, acum probabil urmează Rădăuțiul ? ... Dorna oare cât mai are de așteptat ???

Din punctul nostru de vedere declarația lui Gheorghe Flutur este foarte gravă și nu ar trebui să rămână fără urmări și ”sancționări” din partea dornenilor ! Este incredibil cum se joacă acest domn cu cuvintele !





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei