Grefiera acuzată de trafic de influenţă, obligată de şefi să îşi dea demisia?

0
Grefiera de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, acuzată de acte de corupţie, şi-a dat demisia de pe pat de spital, la presiunea şefilor ei –ne-au mărturisit surse de încredere – însă a revenit asupra deciziei, la scurt timp, şi, deşi sunt aduse acuzaţii grave împotriva ei, a decis să rămână în sistem.

Motivul, susţin aceleaşi surse, ar fi acela că grefiera, Angelica Mariana Bulughiană (43 de ani), nu a vrut să rămână singurul ţap ispăşitor din tot acest scandal de corupţie izbucnit la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Din informaţiile pe care le deţinem, demisia i-ar fi fost cerută în intervalul celor trei zile, 30 aprilie-3 mai a.c., cât a fost internată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, înainte să plece la Cluj, şi în primă fază grefiera a fost de acord.

Ulterior, însă, dându-şi cel mai probabil seama că, prin demisie, îşi recunoaşte tacit vina, Angelica Mariana Bulughiană a revenit asupra deciziei şi a anunţat că nu mai demisionează.

Deşi, vineri, anchetatorii dădeau din umeri la întrebarea dacă ştiu unde se află exact grefiera de la Vatra Dornei, ieri, am aflat, din cu totul alte surse, că femeia ar fi internată într-adevăr la Cluj, la Spitalul Militar.

Angelica Mariana Bulughiană este cercetată penal pentru trafic de influenţă, fiind acuzată că ar fi măsluit acte din dosare penale, pentru a-i proteja pe anumiţi indivizi cercetaţi de procurori.

La mijlocul săptămânii trecute, ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Suceava, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, au descins la casa grefierei Bulughiană şi, potrivit unor surse judiciare, din locuinţa acesteia, au fost ridicate mai multe înscrisuri şi dosare penale, care, teoretic, nu ar fi avut cum să fie scoase din clădirea Parchetului.

Astăzi, anchetatorii se vor deplasa din nou la Vatra Dornei, pentru a continua verificările în dosare şi pentru a audia martori.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei