Doi fraţi din Saru Dornei arestaţi pentru că au jefuit un bătrân

1
Tâlhăria a avut loc acum o săptămână însă poliţiştii au aflat de producerea acestuia abia vineri.

Doi fraţi din Şaru Dornei au ajuns pe mâna procurorilor după ce poliţiştii au stabilit că aceştia au pătruns în casa unui bătrân, l-au bătut şi i-au furat banii pe care acesta îi adunase pentru înmormântare.

Potrivit anchetatorilor fapta a ieşit la iveală abia vineri când poliţiştii din localitatea Şaru Dornei au fost înştiinţaţi că Gavril A., de 82 de ani, a fost agresat în proprie casă de către două persoane necunoscute.

În urma cercetărilor efectuate, bătrânul, care este senil şi locuieşte singur, a declarat că în urmă cu aproximativ o săptămână, în jurul orei 23.00, a auzit bătăi în uşă, iar când a deschis, două persoane necunoscute l-au împins în interior.

Acestia l-au ameninţat cu un briceag luat din locuinţa sa şi, după ce i-au pulverizat spray în faţă, i-au luat dintr-un dulap de bucătărie circa 4.200 lei, bani pe care i-a strâns pentru înmormântare.

Totodată, în urma cercetărilor poliţiştii au reuşit să-i identifice şi pe cei doi agresori, Mihai Ţ., de 20 ani şi Ionuţ Ţ., de 18 ani, din aceiaşi localitate cu bătrânul, stabilind şi modul în care s-a petrecut agresiunea.
Astfel , în data de 2 mai, fiind beţi, cei doi au au bătut la uşa bătrânului, i-au pulverizat spray în ochi şi, bătându-l, i-au furat banii din dulap.

«Suspecţii au fost reţinuţi pe o durată de 24 ore, urmând să fie prezentaţi la Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”», a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.


( Hide )

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei