O femeie a fost găsită moartă în foișorul Vilei Cembra din Vatra Dornei

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 despre faptul că în foișorul de la izvorul de apă din curtea fostei Vile Cembra se află o femeie decedată.
La data de 31 octombrie 2017, la ora 15.13, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 despre faptul că în foișorul de la izvorul de apă din curtea fostei Vile Cembra se află o femeie decedată. Din cercetările polițiștilor a reieșit că în ziua de 31 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, doi tineri din localitate au mers în curtea Vilei Cembra, unde sunt amplasate rampe skatepark pentru biciclete și role, pentru a se juca.

Când au ajuns în curtea hotelului, au început să caute sticle goale pentru a le umple cu apă și a umezi rampele. În timp ce căutau sticle, în anexa construită deasupra izvorului au observat o femeie întinsă pe pardoseala de beton. Aceștia au anunțat prima persoana aflată în zonă, care la rândul său a sunat la 112.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că Valentina T., de 61 de ani, localnică, suferea de etilism cronic și făcea parte din mediul boschetarilor, fiind plecată voluntar de acasă de la începutul lunii octombrie. Cu ocazia examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezenta urme exterioare de violență, cu excepția unei echimoze la nivelul ochiului drept, despre care s-a stabilit pe parcursul anchetei că nu ar avea legătură cu cauza morții.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Vatra Dornei, pentru efectuarea autopsiei medico-legale. In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE MAI MULTE PE: ObiectivDeSuceava.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei