Incendiu la o locuință din Vatra Dornei ... Pompierii nu au fost lăsați să intervină

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu o autospecială pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Vatra Dornei, în seara zilei de 26.10.2017
Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu o autospecială pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din municipiul Vatra Dornei, în seara zilei de 26.10.2017, ora anunțării la 112 - 21:20.

La sosirea echipajului, ardea o casă de locuit, iar niște cetățeni au ieșit în întâmpinarea pompierilor spunându-le că nu au nevoie de intervenția lor, deoarece acționau cu o motopompă proprie, alimentată dintr-un heleșteu, și nu au permis accesul militarilor pe proprietate.




Salvatorii au supravegheat, de la limita proprietății, pentru ca incendiul să nu se propage la vecinătăți. La fața locului a fost solicitată și intervenția echipajelor de poliție și jandarmerie.

După ce locuința a ars în totalitate, proprietarul a solicitat intervenția pompierilor pentru a stinge jarul rămas, pentru a nu fi purtat de vânt. După lichidarea ultimelor focare, pompierii au întocmit documentele de intervenție.

Ulterior, s-a demarat procedura de informare a organelor abilitate privind acest aspect. Locuința și bunurile din interior au ars în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor a fost jarul căzut din sistemul de încălzire al locuinței (sobă cu acumulare de căldură).

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 0:40.

CITEȘTE MAI MULTE PE: Agerpres.ro



( Hide )

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei