„Bucovina Acoustic Park” începe de mâine la Vatra Dornei

Festivalul se va desfășura în Parcul Central din Vatra Dornei, dar și la Casa de Cultură din localitate, în „Salonul Alb”.
Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Primăria municipiului Vatra Dornei şi Casa de Cultură „Platon Pardău” Vatra Dornei organizează, în intervalul 7 - 9 iulie a.c., prima ediţie a manifestării „Bucovina Acoustic Park”, un eveniment în care muzica se va împleti cu poezia. Intrarea la festival este liberă.

Festivalul se va desfășura în Parcul Central din Vatra Dornei, dar și la Casa de Cultură din localitate, în „Salonul Alb”.

Publicul Festivalului „Bucovina Acoustic Park” va putea asculta trupe și artiști de muzică rock interpretând în cheie acustică și semi-acustică propriile compoziții și nu numai.

Program Bucovina Acoustic Park 7 - 9 iulie 2017

Vineri, 7 iulie, de la ora 20.00, pe scena festivalului vor urca Mihaela Popescu, Cornel Angelescu, Zicălașii, Constantin Irimie și Mihai Hrincescu.

Sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20.00, vor putea fi ascultate trupele Fior, Natif, The Mono Jacks, Implant Pentru Refuz și Oigan (Robin and the Backstabbers, Kumm, Moon Museum).

Duminică, 9 iulie, ultima zi a festivalului, va aduce în fața publicului, de la ora 20.00, trupele Gray Matters, Toy Machines, Travka, Luna Amară și Vali Rauca (Grimus).



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei