Viorel Maxim, candidatul care își propune să dea o nouă față comunei Iacobeni

De profesie inginer silvic şi absolvent de Drept şi Silvicultură, Viorel Maxim este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Iacobeni în cadrul alegerilor locale care vor avea loc pe 11 Iunie 2017
De profesie inginer silvic şi absolvent de Drept şi Silvicultură, Viorel Maxim este candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Iacobeni în cadrul alegerilor locale care vor avea loc pe 11 Iunie 2017 și își propune ca prin programul electoral pe care îl prezintă cetățenilor în aceste zile să dea o nouă față comunei sale natale. ”Sunt pregătit atât din punct de vedere profesional cât și moral să reprezint cu cinste și onestitate comuna Iacobeni. Pornesc pe acest drum încrezător in speranta unui viitor mai bun pentru comunitatea noastra, alaturi de valorile care mă definesc – respectul față de semeni, cinstea, adevărul, flexibilitatea, încrederea, credința, toleranța, entuziasmul și corectitudinea – ce sunt esențiale atunci când aspiri către o astfel de funcție deoarece valorile tale ca individ devin valorile comunității pe care o reprezinți.” a precizat Viorel Maxim după momentul în care și-a depus oficial candidatura.

Printre proiectele pe care dorește să le implementeze în comuna Iacobeni se numără crearea de noi locuri de muncă prin atragerea și sprijinirea investitorilor, asfaltarea drumurilor locale, extinderea rețelei de canalizare, reabilitarea bazei sportive și multe alte obiective care vor fi realizate având alături echipa PSD din Guvernul României, parlamentarii PSD Suceava plus consilierii locali și județeni. Vă prezentăm mai jos întreaga listă de obiective pentru perioada 2017 - 2020:


Dacă doriți să-l cunoașteți mai bine pe candidatul Viorel Maxim și să aflați mai multe despre proiectele sale pentru comuna Iacobeni sunteți invitați la o întâlnire organizată Duminică, 04 Iunie 2017, începând cu ora 14:00 la Pensiunea Alecsandra. Vor fi prezenți la întâlnire și parlamentari PSD de Suceava precum și consilieri locali și județeni ai Partidului Social Democrat. Detalii despre eveniment AICI și mai jos:







Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei