TAROM suplimentează zborurile Suceava - București și retur

Incepand cu data de 20 iunie, TAROM introduce încă patru curse Bucuresti - Suceava si retur, incercand astfel sa acopere si cererile pentru deplasarile de dupa-amiaza / seara ale calatorilor.
Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur, a anuntat ca, incepand cu data de 20 iunie, TAROM introduce încă patru curse Bucuresti - Suceava si retur, incercand astfel sa acopere si cererile pentru deplasarile de dupa-amiaza / seara ale calatorilor. Noi curse vor opera în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, cu decolare de la București la ora 17:15 și aterizare la Suceava la ora 18:25, apoi decolare de la Suceava la ora 18:50 și aterizare la București la ora 20:05.

“Ca urmare a demersurilor făcute în ultima perioadă, încă o veste bună pentru suceveni și pentru cei din zonă. Este vorba despre suplimentarea curselor TAROM pe ruta Suceava – București și retur. Din 20 iunie se introduc încă 4 curse în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, cu decolare de la București la ora 17:15 și aterizare la Suceava la ora 18:25, apoi decolare de la Suceava la ora 18:50 și aterizare la București la ora 20:05. Suceava este din ce în ce mai bine conectată cu capitala, dar și cu o serie de destinații externe. Reamintesc faptul că, începând cu data de 7 iunie sunt introduse curse charter pentru destinații de vacanță, în zilele de luni miercuri și vineri. Continuăm să facem demersuri pentru ca operatorii să deschidă noi curse în perioada următoare”, a declarat Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava.

CITEȘTE MAI MULTE PE: ObiectivDeSuceava.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei