Sindicaliştii din educaţie vor avea hotel de lux la Vatra Dornei

Staţiunea Vatra Dornei este pe cale să se îmbogăţească cu un nou hotel de lux. Aflat sub egida Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar din Iaşi, hotelul se doreşte a fi cel mai frumos din staţiune.
Staţiunea Vatra Dornei este pe cale să se îmbogăţească cu un nou hotel de lux. Aflat sub egida Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar din Iaşi, hotelul se doreşte a fi cel mai frumos din staţiune.

Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) din Iaşi desfăşoară un proiect de anvergură. Este vorba despre construirea unui hotel în Vatra Dornei. Potrivit liderului USLIP Iaşi, prof. Laviniu Lăcustă, ideea proiectului a pornit în urmă cu 4 ani şi urmează a fi finalizată la sfârşitul anului viitor. „Este un proiect demarat în anul 2013. Noi credem că va fi cel mai frumos hotel din Vatra Dornei, iar mai mult decât atât, este şi situat într-una dintre cele mai bune zone”, a declarat prof. Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi.




Hotelul va avea 31 de camere şi va fi destinat tuturor, cu menţiunea că membrii USLIP vor beneficia de preţuri preferenţiale. „Este o construcţie impresionantă, cu 31 de camere, dintre care 3 apartamente şi, de asemenea, cu toate beneficiile şi utilităţile: sală de conferinţe, piscină, spaţiu de agrement, etc. În poze este prezentată forma finală a proiectului. El va fi dat în folosinţă, sperăm noi, la sfârşitul anului 2018. În acest moment, suntem la stadiul punerii acoperişului şi sperăm să începem să punem şi geamurile. Hotelul va intra în regimul comercial şi va fi destinat tuturor turiştilor şi doritorilor. Membrii USLIP, însă, se vor bucura de prioritate la rezervări şi, de asemenea, de preţuri diferenţiate”, a completat preşedintele federaţiei sindicale.

Hotelul este construit exclusiv din fondurile federaţiei sindicale, dar şi ale agenţiei de turism aflate sub egida USLIP Iaşi. „Proiectul reprezintă un efort colectiv, fiind realizat din fonduri proprii, din economii şi fonduri de la Sindi Tour, agenţia de turism gestionată de federaţia sindicală”, a completat prof. Laviniu Lăcustă.


CITEȘTE MAI MULTE PE: ZiarulEvenimentul.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei