Gheorghe Flutur, reconfirmat președinte al PNL Suceava

GHEORGHE FLUTUR a fost reales președinte al PNL Suceava, la alegerile derulate la Casa Culturii, în prezența prim-vicepreședintelui CĂTĂLIN PREDOIU.
GHEORGHE FLUTUR a fost reales președinte al PNL Suceava, la alegerile derulate la Casa Culturii, în prezența prim-vicepreședintelui CĂTĂLIN PREDOIU.

Cu același prilej au fost aleși prim-vicepreședinţii IOAN BALAN și ION LUNGU, precum și vicepreședinţii DUMITRU PARDĂU, ADRIAN POPOIU, MIHĂIȚĂ NEGURĂ, GHEORGHE NIȚĂ, VASILE TOFAN, STELIANA MIRON, RADU SURUGIU și OVIDIU DOROFTEI.

După ce și-a prezentat cariera politică și administrativă, FLUTUR a precizat că va face toate demersurile pentru continuarea dezvoltării județului Suceava și va milita pentru intensificarea legăturilor cu autoritățile centrale, indiferent de culoarea politică.




În ceea ce privește partidul, el a anunțat că PNL Suceava are în plan câștigarea tuturor alegerilor care urmează, cele europarlamentare și prezidențiale din 2019 și cele locale și parlamentare din 2020.

FLUTUR a spus că nu va candida pentru o funcție la nivel național la viitorul congresul al PNL, însă va solicita ca Suceava să fie bine reprezentată în viitoarea structură de conducere națională.

Cei doi proaspeți prim-vicepreședinţi PNL Suceava – deputatul Ioan Balan și Ion Lungu au fost responsabili cu îmbărbătarea membrilor de partid.

Comentând rezultatele alegerilor din 2016, Balan a spus că “am fost cei mai buni la nivel național, suntem de departe cei mai puternici și vom fi și mai puternici” și a lansat atacuri la adresa PSD: “Fiți mândri că nu am lăsat Bucovina în mâna PSD, speranța e la noi! PSD în Bucovina nu mai are ce căuta, PSD va trebui să plece de la guvernare cât mai curând, PNL nu va lăsa PSD să distrugă țara!”

La rândul său, Lungu a vorbit despre cele 4 mandate la Primărie: “Nu avem voie să pierdem Primăria Suceava în 2020! PNL – victorie la alegerile europarlamentare, PNL – victorie la alegerile prezidențiale, PNL – victorie la alegerile locale, PNL – victorie la alegerile parlamentare!”

CITEȘTE MAI MULTE PE: VivaFM.ro



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei