Toate unitățile de învățământ din județ vor fi închise luni și marți din cauza gerului

Toate grădiniţele, şcolile şi liceele sucevene vor fi închise în zilele de luni şi marţi, respectiv 9 şi 10 ianuarie 2017. Decizia a fost luată în sâmbătă după-amiază în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, elevii având astfel încă două zile de vacanţă.
Toate grădiniţele, şcolile şi liceele din județul Suceava vor fi închise în zilele de luni şi marţi, respectiv 9 şi 10 ianuarie 2017. Decizia a fost luată sâmbătă după-amiază în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, elevii având astfel încă două zile de vacanţă.

Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a declarat sâmbătă că hotărârea a fost luată în condiţiile în care pentru zilele de luni şi marţi se anunţă temperaturi extrem de scăzute. „Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca preşcolarii şi elevii, până la nivelul învăţământului liceal, să nu meargă la cursuri la începutul săptămânii viitoare, în zilele de luni şi marţi”, a declarat Constantin Harasim.




El a mai adăugat că în judeţ nu sunt probleme legate de circulaţia rutieră pe drumurile judeţene şi naţionale şi nici zone în care a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Meteorologii atenţionează că în această perioadă vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării, atât ziua, cât şi noaptea. Astfel, maximele diurne se vor situa frecvent între -16 şi -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 şi -15 grade. Vremea geroasă va persista și pe parcursul săptămânii viitoare.






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei