Duminică, ora 13, la Casa de Cultură Vatra Dornei va avea loc o întâlnire electorală cu candidații PSD Suceava

Organizațiile locale ale Partidului Social Democrat din Bazinul Dornelor organizează DUMINICĂ, 4 DECEMBRIE 2016, ORA 13:00, o întâlnire electorală cu candidații PSD Suceava pentru Alegerile Parlamentare din 11 Decembrie 2016.
Organizațiile locale ale Partidului Social Democrat din Bazinul Dornelor organizează DUMINICĂ, 4 DECEMBRIE 2016, ORA 13:00, o întâlnire electorală cu candidații PSD Suceava pentru Alegerile Parlamentare din 11 Decembrie 2016. Întâlnirea va avea loc la Casa de Cultură ”Platon Pardău” din Vatra Dornei și sunt invitați să participe toți cei interesați de Programul de Guvernare al Partidului Social Democrat.


Din partea PSD sunt așteptați să participe candidații de pe listele PSD Suceava pentru Camera Deputaților și Senat, atât cei de pe plan local, respectiv Gheorghe Apetrii și Mihaiela Marinca, cât și restul candidaților suceveni în frunte cu președintele organizației județene Ioan Stan, urmat de Maricela Cobuz, Virginel Iordache, Alexandru Rădulescu, Emilian Havrici și alții.










Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei