Un tânăr din Vatra Dornei a fost prezentat în cadrul unui documentar britanic și la emisiunea ”România Te Iubesc” ca și regele finisajelor de lux din Londra - VIDEO

Un tânăr dornean este printre cei 13 români care a fost prezentat în cadrul unui documentar numit "13 Shades of Romanian”, realizat de o televiziune britanică cu scopul de a schimba mentalitatea britanicilor despre români.
Un tânăr dornean este printre cei 13 români care a fost prezentat în cadrul unui documentar numit ”13 Shades of Romanian”, realizat de o televiziune britanică cu scopul de a schimba mentalitatea britanicilor despre români. Potrivit realizatorilor documentarului, filmul este menit să aducă o schimbare în bine a imaginii tuturor celor care muncesc departe de țară, care își împlinesc visul într-o altă societate decât cea în care s-au născut, contribuind însă la ridicarea și bunăstarea țării de adopție.

"13 Shades of Romania" include povestile a 13 romani, care spun cum au locuit, lucrat si cum s-au integrat in cultura din Marea Britanie. De impletirea celor 13 povesti si transpunerea lor intr-un documentar s-a ocupat jurnalistul Richard Green, care a lucrat timp de 15 ani pentru publicatia britanica Sunday Times. Trailer-ul oficial al documentarului este acesta:



Acest documentar a fost difuzat și la postul Pro TV în cadrul emisiunii ”România Te Iubesc”, iar în ediția de duminica trecută a fost prezentată și povestea dorneanului Constantin Boca.

Vă prezentăm mai jos articolul apărut pe site-ul StirileProTV.ro și materialul video în cauză:

"Muncitor in constructii roman" a fost o formula mult folosita de unele publicatii si unii politicieni pentru a denigra intreaga comunitate.

Constantin, un tanar din Vatra Dornei, este un exemplu care le arata ca au gresit. Finisajele de lux sunt o intreprindere foarte ambitioasa in bogata, pretentioasa, avangardista piata a constructiilor din Londra. Iar Constantin a dat lovitura.

Inainte de 30 de ani, imaginatia sa si munca uriasa i-au adus proiecte in cladiri emblematice ale Londrei. In echipa sa lucreaza englezi, alaturi de polonezi si alte nationalitati. Iar antrenorul sau de management spune ca afacerea va creste si va genera prosperitate pentru toata comunitatea și taxe bugetului.


CITEȘTE MAI MULTE PE: StirileProTV.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei