Bătrână găsită moartă în curtea unei case, după ce a fost lovită de o maşină - VIDEO

O bătrână în vârstă de 78 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost găsită moartă în curtea unei case, la câţiva metri de şosea, după ce a fost lovită foarte violent de un autoturism al cărui şofer a încercat să-şi piardă urma.
O bătrână în vârstă de 78 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost găsită moartă în curtea unei case, la câţiva metri de şosea, după ce a fost lovită foarte violent de un autoturism al cărui şofer a încercat să-şi piardă urma. Accidentul s-a petrecut duminică, pe DN 17, la intrarea în municipiul Vatra Dornei dinspre Iacobeni, pe strada Argestru.

Din fericire, filtrele de poliţie dispuse în trafic imediat au avut rezultat, iar şoferul a fost identificat în trafic. Din cercetările poliţiei rezultă că şoferul fugar a stat o perioadă ascuns, după care s-a întors din drum, sperând că nu va fi prins.

Duminică, în jurul orei 12.20, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, prin numărul de urgenţe 112, că în curtea unei case de pe strada Argestru se află o bătrână decedată. Iniţial s-a crezut că bătrâna a căzut dintr-un copac, însă echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că femeia avea leziuni specifice unui accident rutier, fiind evident că a fost lovită de o maşină şi proiectată de pe şosea peste gardul imobilului. Cum şoferul nu era la faţa locului, poliţiştii din Vatra Dornei s-au mobilizat imediat. În cazurile de acest gen, pentru depistarea şoferului esenţiale sunt primele ore de după accident.




Subcomisarul Vasile Amor Niculiţă, aflat la comanda Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a explicat cum s-a acţionat imediat după accident: „Evenimentul a fost raportat imediat la conducerea IPJ Suceava, care a dispus instituirea de filtre de circulaţie. După circa 10 minute, un prim filtru, la Vatra Dornei, a identificat în trafic un autoturism VW Golf înmatriculat în Galaţi, care prezenta mai multe urme de implicare într-un accident”.

La volan a fost identificat Florin Mişcă, în vârstă de 37 de ani, din Galaţi. De precizat că la momentul accidentului acesta se deplasa pe sensul spre Câmpulung Moldovenesc, însă el a fost depistat pe raza municipiului Vatra Dornei. Din cercetări a rezultat că şoferul s-a întors din drum după accident. Probabil acesta spera că nu va atrage atenţia. Un alt amănunt important este că şoferul a stat ascuns o perioadă, probabil intrând cu maşina pe un drum secundar.

Bărbatul de la volan le-a declarat iniţial poliţiştilor că a fost implicat într-o tamponare şi că se deplasa spre Poliţia municipiului Vatra Dornei, pentru a o raporta. El a dat şi declaraţii scrise în acest sens. După o examinare mai atentă a maşinii, coroborată cu urmele de la locul accidentului, poliţiştii s-au convins că aceasta este maşina implicată în accidentul mortal. Suspectul a fost condus la faţa locului, unde avea să recunoască faptul că a fost implicat în acest accident. Tragedia de duminică de la Vatra Dornei are drept cauză viteza, într-o zonă în care în general se circulă cu viteză mult peste limita legală.

„Referitor la mecanismul producerii accidentului, din primele cercetări rezultă că acesta s-a produs pe fondul vitezei excesive şi neadaptate de către conducătorul auto la condiţiile de drum. Autoturismul a intrat în derapaj într-o curbă la dreapta, acroşând cu partea lateral dreapta spate victima, care se deplasa pe acostament. În urma impactului, femeia a fost proiectată în curtea imobilului în care a fost găsită, decesul survenind pe loc”, a explicat şeful Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

Citește continuarea pe MonitorulSV.ro
Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei