Andrei Leancă, medalie de bronz la Maratonul de la Bucureşti, categoria tineret

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti s-a desfăşurat a IX ediţie a Maratonului Bucureştiului şi Campionatul Naţional de Maraton. CSM Dorna Vatra Dornei a fost reprezentată la competiţie de tânărul sportiv Andrei Leancă.
La sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti s-a desfăşurat a IX ediţie a Maratonului Bucureştiului şi Campionatul Naţional de Maraton. CSM Dorna Vatra Dornei a fost reprezentată la competiţie de tânărul sportiv Andrei Leancă. Elevul antrenorului Cristian Prâsneac a avut o comportare deosebită reuşind să cucerească medalia de bronz la categoria tineret. Andrei Leancă a parcurs cei 42km şi 195 de metri în 2 ore 46 de minute şi 7 secunde.

Sportivul a obţinut această medalie după un an şi patru luni de pauză, el având dublă legitimare cu CSM Dorna Vatra-Dornei şi CSU Cluj-Napoca. Rezultatul ne dă speranţe pentru Campionatul Naţional de Cros din 22 octombrie de la Băile Felix. O performanţă la acest concurs îl poate duce pe Andrei în lotul naţional al României care va participa la Campionatul Balcanic de Cros din 5 noiembrie, campionat care va avea loc în Serbia” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

CITEȘTE MAI MULTE PE: SVnews.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei