Elevii merituoşi din Panaci au fost recompensaţi cu o tabără la mare

Inițiativa și finanțarea acestui proiect se datorează primarilor celor două comune, ing. Vasile Cozan – Primăria Panaci și ec. Mariana Gâju – Primăria Cumpăna.
Aflat în cel de-al treilea an de desfășurare, parteneriatul educațional ”Cei mai buni dintre cei buni” dintre Școala Gimnazială Panaci și Grup Școlar Cumpăna, Constanța caută să recompenseze elevii cu cele mai bune rezultate și să-i motiveze și pe ceilalți spre a ocupa o treaptă ierarhică înaltă în anul școlar următor.

Astfel, cu sprijinul financiar al celor două primării, câte 15 elevi din fiecare școală, au beneficiat de câte o tabără de șapte zile, unii în vizită la ceilalți. Astfel, Şcoala din Panaci a fost gazda elevilor constănţeni în perioada 25 - 31 iulie, elevii suceveni ajungând pe litoralul Mării Negre între 15 - 21 august.




Elevii premianți ai Școlii Gimnaziale Panaci au avut parte de o călduroasă primire și de un program variat care a cuprins vizite la muzee, precum și la alte obiective naturale și culturale din Constanța și împrejurimi. De asemenea, la fiecare întâlnire, elevii celor două școli au derulat în comun activități atractive, menite să-i apropie și să afle mai multe lucruri unii despre alții.

Cei 15 elevi merituoşi ai Școlii Gimnaziale Panaci au fost organizați și însoțiți de profesorii Mirela Verdeșescu Buzilă și Sandu Verdeșescu Buzilă.

Inițiativa și finanțarea acestui proiect se datorează primarilor celor două comune, ing. Vasile Cozan – Primăria Panaci și ec. Mariana Gâju – Primăria Cumpăna.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei