Zilele Dornei 2016 vor avea loc în perioada 14 - 22 Iulie ... Vezi programul manifestărilor !

Primăria municipiului Vatra Dornei organizează, în perioada 14 - 22 iulie 2016, o nouă ediţie a „Zilelor Dornei”, eveniment care cuprinde ample manifestări culturale și sportive, concentrate, în cea mai mare parte, în zona Parcului Municipal.
Primăria municipiului Vatra Dornei organizează, în perioada 14 - 22 iulie 2016, o nouă ediţie a „Zilelor Dornei”, eveniment care cuprinde ample manifestări culturale și sportive, concentrate, în cea mai mare parte, în zona Parcului Municipal. Conform raportului prezentat în ultima sedință de Consiliu Local, suma aproximativă la care se ridică organizarea evenimentului de anul acesta este de 120.000 lei și se precizează că ”evenimentul este dedicat dornenilor, dar şi turiştilor din staţiune, devenind astfel o modalitate de promovare a Dornei”.




Legat de atragerea turiștilor pentru acest eveniment și de așa zisa promovare a Dornei este totuși păcat că Primăria l-a anunțat cu mai puțin de o săptămână înainte de debutul său. Am mai spus-o și în legătură cu Serbările Zăpezii, nu înțelegem de ce Primăria nu are o strategie de marketing și comunicare mai profesionistă în acest sens. Dacă anunți evenimentul doar cu câteva zile înainte cum poți, ca pe lângă localnici, să atragi și cât mai mulți turiști care să vină să-și cheltuie banii în Vatra Dornei contribuind astfel și la dezvoltarea activității agenților economici implicați care oferă servicii de cazare, masă și nu numai. Din păcate se dă impresia că se face doar ca să fie făcut fără a se gândi și la implicațiile economice pentru că totuși se ”investesc” aprox. 1,2 miliarde de lei vechi în acest eveniment și ar fi normal să fie urmări ”palpabile”.

Avem în acest sens exemplul fericit al organizatorilor Dorna Art (29 - 31 Iulie) care cu un buget mult mai mic reușesc să organizeze un festival de succes și bineînțeles că au început promovarea cu mult timp înainte ... așa se procedează dacă îți dorești un eveniment de succes și autoritățile locale ar trebui să ia exemplul acestora. Ca și idee așa, Vatra Dornei a apărut prin Dorna Art chiar într-un reportaj Pro TV ... este mare lucru pentru că asta înseamnă promovarea Dornei și asta înseamnă atragerea turiștilor !

Din punctul nostru de vedere Primăria ar trebui să anunțe din timp un calendar al evenimentelor pe care le organizează  (cu date certe) astfel încât, pe lângă localnici, toți turiștii care își programează concediile să poată ține cont de el ... păi suntem până la urmă stațiune turistică sau nu mai suntem ?

Programul manifestărilor anunțate de Primărie pentru Zilele Dornei este următorul:


Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook a acestuia: Zilele Dornei 2016





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei