Președintele interimar al PSD Vatra Dornei a fost desemnat ... Vezi cine e !

Joi, 6 iulie 2016, ora 16.00, a avut loc, la Fălticeni, prima întrunire a Biroului Permanent al Organizației Județene a PSD Suceava, după numirea președintelui interimar în persoana domnului deputat Ioan Stan.
Joi, 6 iulie 2016, ora 16.00, a avut loc, la Fălticeni, prima întrunire a Biroului Permanent al Organizației Județene a PSD Suceava, după numirea președintelui interimar în persoana domnului deputat Ioan Stan. Alegerea locației se înscrie în strategia Organizației Județene a PSD, prin care se urmărește ca întrunirile Biroului Permanent și ale Comitetului Executiv Județean să se desfășoare, alternativ, în diferite zone ale județului pentru a se facilita contactul direct cu toate organizațiile locale ale PSD.




În cadrul întrunirii s-au discutat diverse probleme organizatorice după cum urmează: desemnarea d-lui Alexandru Rădulescu ca purtător de cuvânt interimar al organizației județene PSD, s-au stabilit responsabilii zonali pentru coordonarea și îndrumarea activității organizațiilor locale ale PSD (pentru Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc — dl. Emilian Havrici, pentru zona Vatra Dornei — dl. Gheorghe Apetrii care a fost numit și președinte interimar al Organizației Municipale Vatra Dornei), s-a decis înaintarea către Comitetul Executiv județean a propunerii de dizolvare a Biroului Permanent al Organizației Municipale Suceava.

În conformitate cu prevederile statutare s-a dispus convocarea Comitetului Executiv al Organizației Județene a PSD pentru data de 09.07.2016, ora 11.00, în localitatea Frasin cu scopul prioritar de stabilire a reperelor strategiei pentru abordarea Alegerilor parlamentare 2016.





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei