O femeie din Vatra Dornei a fost atacată de un taur

O femeie de 44 ani, din municipiul Vatra Dornei, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost atacata de un taur.
O femeie de 44 ani, din municipiul Vatra Dornei, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost atacata de un taur. Victima impreuna cu o prietena s-au deplasat, vineri dimineata, pe raza comunei Carlibaba, sat Iedu, la cules ciuperci.

In jurul orei 12.00, cele doua au ajuns in zona unui drum forestier, in apropierea intersectiei cu D.C. 86, unde femeia de 44 de ani a fost atacata de un taur. Aceasta a suferit multiple leziuni si a fost transportata cu masina unui localnic la spital. La jumatatea drumului a fost preluata de o ambulanta.

Femeia a ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei cu traumatism cranio-facial deschis, comotie cerebrala, fractura mandibula, fractura omoplat stang si contuzie toracica.




Taurul apartine unui barbat de 53 de ani, din orasul Vicovu de Sus, si se afla pe o pasune cu alte animale. Pasunea era inchiriata de barbat de la Ocolul Silvic Carlibaba si nu era imprejmuita pe toate laturile.

Politistii au fost sesizati in acest caz si au deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei