”Vatra Dornei, orașul care moare încet împreună cu ”turismul” așteptat și mult visat” - reportaj Bucovina TV

Un nou reportaj despre orașul nostru, Vatra Dornei, a fost difuzat acum aproximativ două săptămâni la postul județean de televiziune Bucovina TV.
Un nou reportaj despre orașul nostru, Vatra Dornei, a fost difuzat acum aproximativ două săptămâni la postul județean de televiziune Bucovina TV. Chiar daca titlul acestui reportaj poate părea cam dur la prima vedere, dacă stăm puțin și reflectăm și observăm starea dezolantă a orașului nostru, probabil vom constata că nu este chiar deplasat ceea ce susține realizatorul Ioan Manole și din păcate cam aceasta este realitatea dură în care ne aflăm.




Lipsa de viziune a celor care ne-au condus în ultimii ani, a unei strategii de dezvoltare a stațiunii Vatra Dornei și urmărirea mai mult a intereselor personale în detrimentul celor ale localității și ale dornenilor au dus, din păcate, la această situație dezastruoasă în care ne aflăm. Din punctul nostru de vedere, cine nu conștientizează toate aceste probleme fie nu-l interesează ce se întâmplă, fie refuză să vadă realitatea sau pur și simplu s-a consolat cu această situație.

Și cel mai grav, actualul primar împreună cu echipa sa liberală s-au declarat, în cadrul unor interviuri electorale, foarte ofensați de un alt reportaj Bucovina TV care ridica un prim semnal de alarmă despre starea orașului nostru.  Domnul primar chiar și-a acuzat contracandidații că ar umbla cu astfel de practici și considera că prin difuzarea acestor tipuri de reportaje are de suferit imaginea orașului pentru că oamenii care locuiesc în Dorna oricum știu care sunt problemele locului și nu trebuie să vină o televiziune de la Suceava să le prezinte (Vezi aici reportajul în cauză).

Puteți căuta pe pagina de Facebook a Orion Media interviurile în care au fost exprimate aceste nemulțumiri, însă din această atitudine a actualei administrații nu putem trage decât concluzia că încă nu conștientizează toate aceste probleme și preferă ca mai bine să fie ascunse ”sub preș” decât să fie aduse în atenția opiniei publice. Adică în loc să explice de ce nu au rezolvat toate aceste probleme în mandatul lor sau măcar să prezinte concret măsurile care ar trebui luate, ei se plâng că vine Bucovina TV de la Suceava și filmează prin oraș, considerând că a fost un reportaj tendențios și normal ar fi să ne ”spălăm rufele în familie”. Cât de penibil să fi și cât tupeu să ai ca să susții așa ceva ... dar de fapt ce pretenții să ai de la un primar care are țelul să convingă orășenii să intre în ciobănie (Vezi Aici) !

Iată că Bucovina TV îi deranjează probabil din nou pe domnul primar, pe echipa sa liberală și pe toți cei care gândesc la fel ca aceștia și a venit încă o dată să filmeze la Vatra Dornei pentru a trage un nou semnal de alarmă privind starea turismului dornean, de această dată. Adevărul este că turiștii nu prea mai vin la Vatra Dornei și dacă nu se produce cât mai rapid o schimbare de mentalitate, de viziune la vârful primăriei care să ducă la dezvoltarea infrastructurii turistice și la atragerea astfel a cât mai mulți turiști, atunci viitorul Dornei chiar se anunță sumbru, mai ales în contextul dezvoltării acerbe a orașelor din vecinătate. Atâta timp cât avem un număr foarte mare de unități turistice în faliment sau scoase la vânzare este clar că avem o problemă și că lucrurile nu se mișcă în direcția bună.

Vă invităm să vizionați reportajul Bucovina TV, care este bine realizat și reflectă starea de fapt a orașului nostru stațiune. Pe parcursul reportajului veți putea urmări interviuri cu d-na Carmina Chiuzan - administrator Bucovina Travel, d-na Roxana Petrescu și d-na Mariana Pleșa - agenți de turism Bucovina Travel, cu d-ul Alexandru Paramon - reprezentant Vila Class, cu d-na Iulia Usatiuc și d-ul Florin Usatiuc - proprietari Vila Iulia.








Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei