Petru Tărniceru despre actuala administrație: ”Mai merită înca un “mandat de sacrificiu” ?”

Într-o postare publicată pe contul său de facebook candidatul ALDE la primăria Vatra Dornei, Petru Tărniceru, aduce acuze actualei administrații dornene și le adresează și câteva întrebări.
Într-o postare publicată pe contul său de facebook candidatul ALDE la primăria Vatra Dornei, Petru Tărniceru, aduce acuze actualei administrații dornene și le adresează și câteva întrebări:

Au fost investitori care puteau ridica foarte mult standardele zonei si i-ati indepartat fara sa va ginditi ca dornenii asteapa asa numita schimbare in bine a orasului, inclusiv piata a avut parte de interes major pentru modernizare. Domnilor administratori ai orasului, credeti ca oamenii care v-au votat si au crezut in buna intentie a voastra merita sa primeasca doar un acoperis de PVC la piata, timp in care alte administratii din judet ofera conditii omenesti ? Ce este nevoie sa schimbam domnilor adminstratori ai municipiului Vatra Dornei ? Orasul in care locuim sau gospodarii din administratia locala ? Am ales ca exemplu Municipiul Falticeni pentru ca acolo a ajuns si mult asteptatul proiect de agrement din Lunca Dornelor.” a postat Tărniceru. Click pe imagine pentru a vedea postarea (Notă: postarea se poate vedea doar dacă sunteți prieteni pe facebook cu domnul Tărniceru) !





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei