Nicușor Cojocaru: ”Am învățat cum se face un proiect european și cum se aduc fonduri la Vatra Dornei” (VIDEO)

Interviu electoral în care invitații lui Mihai Cioată în cadrul emisiunii Orion Electoral au fost Nicușor Cojocaru, candidatul UNPR la funcția de primar, ing. Iulian Nadolu și Constantin Chiriac, candidați la funcțiile de consilieri locali.
Vă prezentăm încă un interviu electoral în care invitații lui Mihai Cioată în cadrul emisiunii Orion Electoral au fost Nicușor Cojocaru, candidatul UNPR la funcția de primar, ing. Iulian Nadolu și Constantin Chiriac, candidați la funcțiile de consilieri locali.




Nicușor Cojocaru a susținut încă de la începutul interviului că pentru a putea cere votul dornenilor el consideră că trebuie să ai experiență în administrație, să știi ce înseamnă funcția de primar și să știi cum poți dezvolta localitatea. Cojocaru consideră că în cei 8 ani în care a fost viceprimar în Vatra Dornei (2004-2008 și 2012-2016) a învățat multe lucruri, inclusiv cum să facă proiecte europene și cum să aducă fonduri la Vatra Dornei. Să înțelegem din această declarație că domnul viceprimar și probabil și actualul primar au fost mai mult ocupați să învețe cum se aduc fondurile europene și abia în următorul mandat vor pune și în practică ce au învățat.

Am făcut remarca de mai sus, pentru că după cum spunea și gazda interviului, în momentul în care a fost investit viceprimar domnul Cojocaru în 2012, acesta a fost solicitat și susținut chiar de către echipa lui Boncheș pentru a-l ajuta pe d-ul primar în activitatea administrativă, considerându-se că Ilie Boncheș nu avea experiență. Viceprimarul Cojocaru a și susținut, în cadrul interviului, că a făcut o bună echipă cu primarul și pe lângă această buna echipă primar-viceprimar, cei doi au avut și susținerea politică a unei largi majorități în Consiliul Local deci, spunem noi, aveau toate premisele să se vadă rezultate bune în urma lor. Rezultatele muncii administrative făcute de această echipă în ultimii patru ani le vedem cu toții și fiecare este liber să fie mulțumit sau nemulțumit !

Rămâne de văzut dacă dornenii îi vor da domnului Cojocaru șansa de a fi și primar pentru că, după cum acesta a spus, abia acum ”știe ce și cum trebuie făcut”. Noi îi dorim succes, la fel ca și celorlalți candidați și vă invităm să urmăriți, mai jos, întreaga emisiune cu reprezentanții UNPR:







Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei