Moarte învaluită în mister a unui fost pompier din Vatra Dornei

Moarte invaluita in mister a unui fost pompier din Vatra Dornei. Barbatul de 59 de ani a murit la Spitalul Judetean Suceava, la cateva zile dupa ce a fost intepat de o insecta.
Moarte invaluita in mister a unui fost pompier din Vatra Dornei. Barbatul de 59 de ani a murit la Spitalul Judetean Suceava, la cateva zile dupa ce a fost intepat de o insecta.

Medicii asteapta acum rezultatele analizelor de laborator pentru a stabili ce microb l-a ucis atat de rapid pe acesta. Ei nu se pot pronunta ce insecta ar fi putut sa produca intepatura fatala, cert este ca pacientul avea o umflatura la nivelul gatului atunci cand a ajuns la spital.

Barbatul a ajuns in agonie la Spitalul Judetean Suceava, pe 24 mai, in soc toxico-septic. Medicii au ramas socati cand i-au vazut analizele de sange si l-au internat la Terapie Intensiva. Sotia acestuia a declarat ca barbatul, care suferea si de boli cronice, a acuzat frisoane si febra dupa ce a fost intepat de o insecta in timp ce se afla la pescuit pe raul Bistrita, in zona Zugreni.




A venit acasa cu umflatura la gat iar starea lui s-a inrautatit pana a doua zi. Barbatul nu si-a dat seama ca este ceva grav si a luat cateva pastile crezand ca are o banala raceala. Pe 24 mai, cand starea lui s-a agravat mult, sotia a sunat la 112 si acesta a fost dus la spitalul din Vatra Dornei dupa care a fost tranferat la Spitalul Judetean Suceava.

S-a luat legatura cu medicii infectionisti, care au administrat de urgenta tratament iar pacientul a fost internat la Terapie Intensiva. In ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit in dimineata zilei de 25 mai.

Medicii spun ca vor dezlega misterul mortii pacientului dupa ce vor primi rezultatele analizelor de laborator dar si ale necropsiei. Intre timp, si politistii au demarat cercetari in acest caz.






Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei