Hoț cazat la pensiune, reținut de polițiștii din Vatra Dornei

Polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani din Șcheia, suspect pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt și față de care Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a emis mandat de aducere.
Polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 32 de ani din Șcheia, pe strada Republicii din municipiul Vatra Dornei, suspect pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt și față de care Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a emis mandat de aducere.

Asupra suspectului, cazat la o pensiune împreună cu un bărbat din Fălticeni, polițiștii au identificat o geantă de voiaj cu bunuri și articole de îmbrăcăminte, iar asupra persoanei la care era cazat, mai multe cărți religioase, suma de 200 euro și un telefon mobil.




Cu ocazia audierii, suspectul a recunoscut săvârșirea furtului comis asupra unui bărbat din Șcheia, ocazie cu care a predat polițiștilor bijuterii și un telefon mobil, bunuri ce au fost sustrase din locuința persoanei vătămate.

De asemenea, el a recunoscut că, în cursul lunii mai 2015, împreună cu un tânăr de 23 ani din Șcheia, a sustras mai multe scule electrice din atelierul unei societăţi comerciale din localitate, bunuri găsite de polițiști în urma percheziției domiciliare.

S-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca azi să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE MAI MULTE PE: ZiarulDePeNet.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei