Cum vor arăta buletinele de vot în Vatra Dornei și în restul județului Suceava

Biroul Electoral Județean Suceava a stabilit prin tragere la sorți, ordinea pe buletinele de vot a listelor de candidați pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016.
Biroul Electoral Județean Suceava a stabilit prin tragere la sorți, ordinea pe buletinele de vot a listelor de candidați pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016. Potrivit tragerii la sorți, pe primul loc în buletinul de vor pentru partidele cu grup parlamentar propriu se va afla Partidul Național Liberal (PNL), urmat de Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Alianța Democrat Liberală (ALDE) și Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR).

Ordinea va fi păstrată atât pe buletinele de vot pentru Consiliul Județean, cât și la buletinele de vot pentru primarii din toate unitățile administrativ-teritoriale, 114 la număr, din județul nostru, la fel ca și la cele pentru consiliile locale din județul Suceava, poziția pentru celelalte formațiuni politice și candidați independenți urmând a fi stabilită de asemenea prin tragere la sorți, în cadrul birourilor electorale de circumscripție.




Astfel, la Vatra Dornei, ordinea candidaților pentru alegerile din data de 5 iunie a.c., este deschisă pe buletinele de vot pentru alegerea primarului de către candidatul PNL – Ilie Boncheș, urmat de Cezar Ioja – PSD, Petru Tărniceru – ALDE, Nicușor Cojocaru - UNPR, Jenica Romanică – PSRO, Valerică Lupu – Independent. Ordinea se păstrează și pentru Consiliul Local și Județean unde se va vota formațiunea politică.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei