Comuna Coșna este în doliu. Preotul Iulian Dănilă s-a stins din viață

Zile de doliu în comuna Coșna, unde s-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți preoți din Bazinul Dornelor, Iulian Dănilă.
Zile de doliu în comuna Coșna, unde s-a stins din viață unul dintre cei mai cunoscuți preoți din Bazinul Dornelor, Iulian Dănilă.

„A murit după o suferinţă pe care a purtat-o smerit, în tăcere, aproape neştiut. A murit un om credincios, care a ajutat multă lume. Felul său de a fi va rămâne un exemplu pentru noua generaţie de preoţi, iar dăruirea, înţelepciunea şi dragostea pe care le-a arătat faţă de Biserica, faţă de enoriaşi şi familie, nu vor putea fi uitate. Pentru faptele sale bune, Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar noi, cei care l-am cunoscut suntem alături de familia sa. Este greu să exprimi durerea atunci când vine vorba despre un asemenea om”, a declarat primarul comunei Coșna, Gavril Pardău pentru SuceavaLive.ro

Preotul a murit exact cu o zi înainte să devină socru mare, iar durerea este cu atât mai mare cu cât, părintele era foarte iubit de localnici, care afirmă și astăzi că era un preot deosebit.

Înmormântarea va avea loc joi la ora 11 și va fi oficiată de ÎPS Pimen alături de un sobor impresionant de preoți.

CITEȘTE MAI MULTE PE: SuceavaLive.ro





Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei