A început campania electorală ... PSD, singurul partid care și-a amplasat afișele

Șase dorneni vor să câștige fotoliul de primar al municipiului Vatra Dornei, iar tot șase formațiuni politice au depus liste pentru consiliul local. In oraș au fost stabilite 5 locații unde au fost amplasate panouri pentru afișajul electoral. Bannerele, spectacolele electorale și nici alte modalități de publicitate electorală decât cele strict limitate la radio-tv, ziare și panouri electorale sunt interzise prin noua lege electorală. Astfel, electoratul trebuie să-și ia adio anul acesta de la brichete, șepci, tricouri, găleți, pelerine, umbrele, cizme de cauciuc, alimente și câte și mai câte.




După un simplu tur prin oraș, în unele zone unde au fost amplasate panouri electorale, observăm că singurul partid care și-a amplasat afișele electorale este PSD-ul, în timp ce de la alte formațiuni politice nu se ”aude” mai nimic ... Ce să însemne oare acest lucru ? Că PSD-ul este singurul partid pentru care a început campania ? Că acesta este mai bine organizat decât altele ? Că alte partide se cred atât de sigure de victorie încât se ”urnesc” mai greu (după cum unele s-au și mișcat în ultimii patru ani) ? Așteptăm să vedem în cât timp se vor umple toate aceste panouri, dacă se va întâmpla acest lucru !

Aveți mai jos fotografii cu panourile electorale din prima zi de campanie care arată că, cel puțin până în acest moment, există o singură variantă pe care dornenii o pot alege și anume PSD și candidații săi: Cezar Ioja și Cătălin Nechifor !








Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei