Un bărbat din Panaci a fost rănit grav în urma unui accident petrecut lângă Gura Humorului

Bărbatul rănit, în vârstă de 37 de ani, din comuna Panaci, ajunsese la spital în jurul orei 12.30 şi a povestit că a fost victima unui accident la Păltinoasa.
Poliţiştii din Gura Humorului au fost sesizaţi, miercuri dimineaţă în jurul orei 9.20, despre producerea unui accident în Păltinoasa, la intersecţia dintre DN 17 şi DN 2E, în sensul giratoriu. La faţa locului nu au fost găsite nici persoana vătămată şi nici vehiculul implicat, poliţiştii fiind anunţaţi abia în jurul orei 13.35 despre prezenţa unui bărbat rănit la secţia UPU a Spitalului de Urgenţă din Suceava.

Bărbatul rănit, în vârstă de 37 de ani, din comuna Panaci, ajunsese la spital în jurul orei 12.30 şi a povestit că a fost victima unui accident la Păltinoasa.



El a fost diagnosticat cu contuzie umăr stâng şi hemitorace stâng, traumatism abdominal, ruptură splină, fracturi costale şi fractură claviculă stânga, fiind supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Cercetările au stabilit că în timp ce se deplasa spre Suceava pe o motocicletă marca Kawasaki, la ieşirea din sensul giratoriu „Cârjoaia”, bărbatul de 37 de ani a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se pe acostament şi oprindu-se în şanţul de scurgere, după care a plecat spre spitalul judeţean.

Cercetările la faţa locului nu au putut stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului, urmând ca acestea să fie clarificate ulterior, după audierea bărbatului rănit. Din cauza stării de sănătate, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe biologice de sânge, el rămânând internat la Terapie Intensivă.

CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei