Primăria Vatra Dornei a început lucrările de reabilitare a unor străzi

Primăria Vatra Dornei a început, de săptămână trecută, lucrările de reabilitare a mai multor străzi din municipiu.
Primăria Vatra Dornei a început, de săptămână trecută, lucrările de reabilitare a mai multor străzi din municipiu. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a declarat că pentru început vor fi finalizate străzile Vasile Deac şi Dealu Negru, la care lucrările de reabilitare au început la finalul anului trecut, după care lucrările vor continua pe strada Petreni.

Ilie Boncheş a precizat că lucrările sunt realizate în cadrul unui proiect finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în valoare de 7,2 milioane de lei, la care cofinanţarea din partea primăriei este de două milioane de lei. Boncheş a precizat că prin acest proiect vor fi reabilitate 15 străzi din municipiul Vatra Dornei, cu o lungime totală de 5,5 kilometri.




Primarul din Vatra Dornei a ţinut să mai precizeze că printr-un alt proiect finanţat de primărie cu suma de 1,56 milioane de lei vor fi efectuate lucrări de reabilitare şi modernizare a mai multor străzi din cartierul Mălinilor. Ilie Boncheş a arătat că deja au început lucrările pe str. Mălinilor, urmând să fie reabilitate şi străzile Libertății, Florilor și parțial Lumea Nouă.

„Îmi cer scuze, și pe această cale, locuitorilor din aceste zone, pentru disconfortul creat și sper să le finalizăm în condiții optime, în cel mai scurt timp”, a declarat primarul din Vatra Dornei.
CITEȘTE MAI MULTE PE: MonitorulSV.ro





Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei