Lista candidaților PSD pentru Consiliul Județean ... Un dornean este pe locul 3 (VIDEO)

Pe locul 3, imediat după propunerile de președinte și vicepreședinte CJ, se află un cunoscut și prosper om de afaceri dornean și anume ...

PSD Suceava şi-a înregistrat luni, la Biroul Electoral Judeţean, lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava. Lista este deschisă de actualul preşedinte al acestei instituţii, Cătălin Nechifor, care vizează obţinerea unui nou mandat. Pe locul al doilea se află deputatul PSD Ioan Stan, cel care va fi nominalizat pentru a ocupa una dintre cele două funcţii de vicepreşedinte ale Consiliului Judeţean Suceava.




Un lucru îmbucurător pentru Vatra Dornei este că pe locul 3, imediat după propunerile de președinte și vicepreședinte CJ, se află un cunoscut și prosper om de afaceri dornean și anume inginerul Gheorghe Apetrii, acesta mai fiind ”însoțit” pe listă de încă doi dorneni și anume Paul Bereholschi - Directorul Liceului ”Ion Luca”, și Claudiu Cozianu - Președintele Organizației de Tineret a PSD Vatra Dornei (TSD). Astfel, dacă facem o comparație obiectivă între cele două mari partide PSD și PNL, putem spune că cel mai bun loc ocupat de un dornean în viitorul Consiliu Județean este pe lista propusă de PSD (locul 3), în timp ce pe lista PNL-ului primul dornean apare pe locul 6, fiind propus controversatul fost primar, Ioan Moraru.

Vă invităm să vizionați un material video pe acest subiect și, mai jos, puteți vedea lista completă depusă de PSD pentru Consiliul Judeţean Suceava:







Spune-ți părerea în legătură cu acest articol, mai jos sau pe facebook !






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

VatraDorneiLive.ro © Toate Drepturile Rezervate
We Vatra Dornei